Landsmeer

Actueel

Elan + Head Testcenter

Vanaf seizoen 2018-2019 is het bij Skiindoor Landsmeer mogelijk om ski’s te kopen met recht op inruil. Je kunt een paar ski’s te kopen, en onder bepaalde voorwaarden weer retourneren bij een onvoldoende goed gevoel tijdens de vakantie. Er wordt dan een, vooraf afgesproken, bedrag in rekening gebracht als huur van de nieuwe ski.
Ook voor het kopen van een paar skischoenen heeft Skiindoor Landsmeer een unieke service. Twijfel je nog over de aanschaf van een paar skischoenen? Wij bieden je de mogelijkheid om te skischoenen een dag mee naar huis te nemen en ze langer aan te passen en zodoende nog beter te voelen of deze schoenen echt de schoenen voor jou zijn. Geeft het toch niet het op en top gevoel breng je de schoenen weer terug! Maak een afspraak bij Marc of Rolf.

Hintertux sneeuwtrip

In oktober 2016 was Skiindoor Landsmeer weer naar de gletscher in Hintertux. Het was weer een leerzame en gezellige trip.
Zie voor een beeldend verslag van de vorige reis de volgende links :

Hintertux oktober 2012
Skiindoor Landsmeer in Hintertux op Wintersporters.nl 1
Skiindoor Landsmeer in Hintertux op Wintersporters.nl 2
Op zondag 30 september 2012 was er een Open Dag bij Skiindoor Landsmeer.
Nicolien Sauerbreij (Olympisch kampioen snowboard parallel reuzenslalom) was tijdens deze middag aanwezig om te vertellen hoe het leven van een top wintersporter er uit ziet.
Uiteraard kon je met Nicolien op de foto en er werden ook handtekeningen uitgedeeld.